Bmp Doors Group

/Bmp Doors Group
Bmp Doors Group 2024-01-30T08:10:26+01:00

Historien om BMP Group

BMP High Speed Industrial Doors är ett företag som grundades 1997 av Danilo Benotto som fortfarande driver företaget. Vi arbetar med industriell logistik med huvudkontor beläget i norra Italien, i Piemonte. Nu finns 12 filialer runt om i världen med över 320 återförsäljare.

Vi är ett av de världsledande företagen som tillverkar snabbgående portar och vi installerar över 10 000 snabbgående portar varje år, motsvarande cirka 9% av världsmarknaden för snabbrullportar. Vi designar, tillverar och säljer snabbrullprtar, isolerade snabbrullportar, hangarportar och mycket mer. Vi har även en effektiv eftermarknads support. Alla våra produkter är designade och tillverkade i Italien, innan de distribueras över hela världen.

Våra tjänster inkluderar design, tillverkning och installation, samt en supportservice efter försäljning och planerat underhåll.

Våra snabbrullportar är designade för renrum, rum med kontrollerad temperatur och fuktighet, såväl som för alla industriella miljöer som har specifika krav för att säkerställa arbetsmiljö och produkterna.

BMP High Speed Doors runt om i världen

BMP High Speed Industrial Doors verkar över hela världen med 12 filialer och över 320 återförsäljare.

Upptäck BMP:s utbud av snabbportar i pvc och hela utbudet av industriella snabbportar på sidan för produkter. Behöver ni en snabbrullport till er industri? kontakta oss för vägledning till den mest passande portmodellen för ert företag.

Kontakta oss här