MEGAPACK HANGARPORTAR

/MEGAPACK HANGARPORTAR
MEGAPACK HANGARPORTAR 2024-02-02T11:19:21+01:00

MEGAPACK HANGARPORT

Megapack hangarportar är den perfekta lösning för stora ytor tex, hangarer och stora lager.

Dubbla dukar och en konstruktion av galvaniserat stål, MEGAPACK® industriportar framtagna för extrema industriella behov, är det finns stora öppningar och där det är nödvändigt att göra stora logistiska rörelser, vilket garanterar maximal säkerhet, fart och motstånd mot starka vindar.

Request a quote

Download

Megapack huvudfunktioner

Megapack Industriport garanterar hög hållbarhet, energibesparing och tillförlitlighet, med minimalt underhåll.

Den övre kåpan är av galvaniserat stål och bär motor, valsen, lager, lyftstroppar och porten i sig. Våra standardmodeller består av två polyester paneler täckta av PVC och placeras i dubbla ochiva profiler, belägna vid ändarna av den horisontella linjen, som glider på två sidokolonner för att lindra vindtrycket med hjälp av täta profiler. På detta sätt reduceras friktion och ljud vid öppning och stängning.

Dessutom, panelen består av individuella sektioner, så att vid skada Eller slitage behövs inte hela panelen bytas enbart den skadad sektionen. De horisontella skenorna består av bultade aluminium profilerutformade för att motstå starka vindar och anpassade utifrån våra kunders behov och geografiska området där porten är installerad.
Kolonnerna är gjorda av galvaniserat stål, även lämpligt dimensionerade och formade för att motstå jämna starka vindar. Dessa fold up industrial doors är utrustade med 380 V trefasventilerade bromsmotorer och kopplade med remvalsen med hjälp av flexibla kopplingar. De anpassas efter portens storlek.

Varje port är individuellt utformad för att skräddarsys och tåla vind och dåligt väder, vilket kan vara annorlunda baserat på det område där produkten är installerad.

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy

  Är Megapack inte rätt portmodell för dig? Titta på nedan förslag av portmodeller..

  < Tillbaka till snabbrullportar