Industriella snabbrullportar: Hur vi jobbar

/Industriella snabbrullportar: Hur vi jobbar
Industriella snabbrullportar: Hur vi jobbar 2024-01-30T08:47:36+01:00

DESIGN

Denna fas markerar början på livscykeln för tillverkningen av industriportar. Efter en första kontakt samlar vårt säljteam all nödvändig information kring vår kunds behov. Denna information analyseras sedan i detalj tillsammans med vårt ingenjörs- och tekniska team, en grupp högt kvalificerade personer som också sysslar med forskning och utveckling inom företaget.
Därefter bearbetas den mest optimala lösningen för att möta kundens behov.
Vad som verkligen är viktigt i detta tidiga skede är vår förmåga att skapa projekt som kan säkerställa bullerreducering även i de mest kritiska områdena, tack vare ljudreduktionsindexet för våra isolerade rullportar, som är resultatet av användningen av polyuretanskum inuti stålsektionen.

TEKNIK/TEXTILPRODUKTION

Våra industriportar tillverkas helt inom vårt företag, på en av våra anläggningar i Italien. Teknisk produktion börjar med bearbetning av högkvalitativa stålplåtar, som böjs och formas av skickliga arbetare genom användning av kraftfulla bromsar och laser, för att producera en speciell sektion för varje typ av snabbport.
Efter denna fas kan produkten börja anpassas enligt kundens önskemål, exempelvis målas. Vi målar våra portar med de mest innovativa teknikerna industrimålning. Speciella kraftfulla och kalibrerade motorer används för att lyfta det syntetiska tyget som bearbetats av skickliga hantverkare med de mest avancerade svets- och skärteknikerna. Specialiserade installatörer monterar och testar sedan varje dörr innan den installeras.

INSTALLATION

Produktmontering definieras redan under designfasen, enligt våra kunders behov, för att säkerställa transparens. Våra portar installeras av högt kvalificerad personal, för att kunna erbjuda en felfri installation.

SUPPORT

Teknisk support är det bästa sättet att avsluta cykeln för tillverkning av industriportar.
Våra produkter har utmärkt kvalitet och lågt underhåll är den första garantin vi erbjuder våra kunder, men vi erbjuder också en speciell teknisk supportservice vid eftermarknad med hjälp av våra skickliga tekniker som är tillgängliga över hela landet.
Vår tekniskt utbildade och erfarna personal kommer att erbjuda en supporttjänst som kan lösa alla typer av tekniska problem som rapporteras. Sådan tjänst erbjuds för att lösa problem på alla modeller och märken av industriportar.
Fyll bara i supportformuläret så återkommer vår personal till dig inom 24 timmar. Vi erbjuder även serviceavtal.