TUNG INDUSTRI

/TUNG INDUSTRI
TUNG INDUSTRI 2024-01-30T14:31:22+01:00

Vi konstruerar, tillverkar och installerar tekniskt avancerade industriportar för att tillgodose behoven inom alla bransch, inklusive högspecialiserade sektorer, såsom kemi- och verkstadsindustrin, flygteknik, bilindustrin, textil-, bygg- och läkemedelsindustrin och så vidare, och erbjuder en uppmärksam kundservice.
Våra funktionella lösningar är utformade för att säkerställa smidig och säker logistikförflyttning för alla branscher. Att öppna stora och tunga vikportar flera gånger om dagen är en betydande tidsförlust. Den största utmaningen för alla industrier, särskilt för tunga och tekniska industrier, är att ta bort hinder som hindrar passagen mellan ett område och ett annat, både för att påskynda verksamheten och för att förebygga olyckor i arbetet.
Dessutom tillåter den snabba produktionen inte ett noggrant underhåll av industriportar. Slutligen måste områden som kännetecknas av olika temperaturer vara termiskt separerade, liksom farliga områden och de som kännetecknas av bullerförorening.
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att lösa alla dessa problem, vilket garanterar snabb och säker öppning och stängning utan att kompromissa med kvaliteten.
Våra portar, som kännetecknas av minskade övergripande dimensioner, gör transittransporter från ett område till ett annat enkelt och säkert. Kontakta oss om vilken är den bästa lösningen för dina behov.

SNABBRULLPORTAR FÖR TUNG INDUSTRI

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy