ISOLERADE SNABBRULLPORTAR DYNAMICROLL® FRIGO 2

/ISOLERADE SNABBRULLPORTAR DYNAMICROLL® FRIGO 2
ISOLERADE SNABBRULLPORTAR DYNAMICROLL® FRIGO 2 2019-01-23T12:54:06+01:00

SNABBRULLPORT FÖR DEN INDUSTRIELLA KYLINDUSTRIN FRIGO2

DynamicRoll Frigo 2 är en självåterställande höghastighetsfrysport som är speciellt utformad för att tillgodose behoven inom industrikylningssektorn.

Utrustad med två separata gardiner för skapande av ett isolerat luftutrymme i stängt läge är DynamicRoll Frigo 2 höghastighetsport idealisk för att skilja miljöer med extremt olika termiska förhållanden samtidigt som isbildning eller kondensering förhindras.

Request a quote

Download

DynamicRoll Frigo2 huvudfunktioner

Denna flexibla höghastighetsport underlättar transitering mellan områden som kännetecknas av olika temperaturer (kylning och rumstemperatur) och säkerställer en hög grad av värmeisolering.

Den arbetar vid temperaturer ner till -25 grader och tack vare sitt dubbla lager av PVC och det valfria uppvärmda sidan, vilket förhindrar isbildning, garanterar den minskad värmeförlust.

Det garanterar också maximal säkerhet tack vare gardinerna utan horisontella styva element och dess Anti Crash-övervakningssystem, medan frekvensomvandlaren gör det möjligt att justera öppningshastigheten och sakta ner stängningsoperationerna för att minska risken för påverkan.

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy

  Är DynamicRoll Frigo2 inte den mest lämpliga lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av självåterställande  höghastighetsportar:

  < Tillbaka till självåterställande snabbportar