Portar för detaljhandeln

/Portar för detaljhandeln
Portar för detaljhandeln 2018-08-02T09:42:53+02:00

Vi konstruerar, tillverkar och installerar stora industriportar för detaljhandlare, som erbjuder samma uppmärksamma teknisk support som erbjuds för andra produkter.
Livsmedelshandeln kännetecknas ofta av angränsande lager och offentliga områden. Därför är det viktigt att installera säkra och pålitliga höghastighetsportar. Detaljhandeln måste uppfylla minimikraven för att skydda både deras personal och människor i allmänhet. I stormarknader är kunderna vanligtvis nära lagerområdena.
Dessutom gäller för livsmedelsindustrin i allmänhet att hygien och säkerhetskontroller genomförs regelbundet. Slutligen måste områden med temperaturskillnader försiktigt separeras, liksom farliga områden (truckar eller lastbilar i transit) och de som kännetecknas av bullerkällor (köttmaskiner).
Våra höghastighetsportar speciellt utformade för livsmedelshandeln är säkra, funktionella och präglade av en vacker design. Men, vad som är viktigare, de säkerställer snabb och säker öppnings- och stängning, tack vare ett speciellt fotocellövervakningssystem, enligt vad som krävs enligt gällande föreskrifter.
Våra rullportar är den perfekta lösningen i det här fallet, eftersom de säkerställer hög hastighet, hållbarhet och isolering, liksom den perfekta separationen av olika områden.

SNABBRULLPORTAR FÖR DETALJHANDELN

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy