PORTAR FÖR KOMPOSTINDUSTRIN

/PORTAR FÖR KOMPOSTINDUSTRIN
PORTAR FÖR KOMPOSTINDUSTRIN 2019-01-23T12:38:23+01:00

Vi konstruerar, tillverkar och installerar stora industriportar för komposteringsindustrin, som erbjuder samma uppmärksamma teknisk support som erbjuds för andra produkter.
Kompost är organiskt material som har brutits ner och återvunnits som gödningsmedel.
Komposteringsställen eller platser som hanterar organiska material i komposteringsprocessen drar till sig, insekter och andra djur och detta problem blir större på sommaren eller i de områden som kännetecknas av hög luftfuktighet eller höga temperaturer. Att sektionera områden där kompostmaterial lagrat för att minimera spridning av lukt till närliggande områden är viktigt.
Stora förvaringsområden, inom komposteringsindustrin kräver stora öppningar för tunga fordon och gods i transit. För att förhindra obehaglig lukt från att nå de närliggande områdena måste samma öppningar vara utrustade med högkvalitativa isolerade portar.
Våra produkter möter alla sektorns behov, vilket ger säkra och snabba lösningar som är utformade för att säkerställa smidig och säker drift samt hög hastighet, hållbarhet och isolering utan att kompromissa med kvaliteten.

SNABBPORTAR FÖR KOMPOSTINDUSTRIN

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy