SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL® CLEAN ROOMS

/SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL® CLEAN ROOMS
SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL® CLEAN ROOMS 2024-01-30T14:46:42+01:00

SJÄLVÅTERSTÄLLANDE  PVC PORTAR FÖR STERILA MILJÖER

DynamicRoll Clean Rooms flexibla och självåterställande snabbrullportar är speciellt konstruerade för att separera sterila miljöer med övertryck.

Denna port är utformad för att bevara miljön och för att säkerställa hygiennivåerna som krävs inom renrum, där luften måste vara upp till 20.000 gånger renare än den luft som vi andas utomhus.

Request a quote

Download

DynamicRoll Clean Rooms huvudfunktioner

DynamicRoll Clean Rooms är en snabbrullport i flexibel PVC för invändiga applikationer, utan styva element och med en perimeterstruktur helt tillverkad av rostfritt stål.

Tack vare sin speciella kompakta ram och till det speciella glidsystemet har denna port med låg permeabilitet att passa för kontrollerade miljöer, garanterar kontrollerad tryckförlust och gör att ventilationssystemen och luftreningen fungerar som de ska.

Det mekaniska systemet för DynamicRoll Clean Rooms självåterställande placeras uteslutande i fråga om upprätt och korsbalk.

Denna port säkerställer uthållighet och minskad luftgenomsläpplighet, eftersom växelmotorns och mekaniska komponenter är isolerade i övre tvärbalk och sidoposter.

Det patenterade glidsystemet garanterar säker drift: Vid en oavsiktlig kollision återställs gardinen och återinsätts efter en cykel.

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy

  Är DynamicRoll Clean Rooms inte den mest lämpliga lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av självåterställande snabbrullportar:

  < Tillbaka till självåterställande snabbrullportar