SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL® B-DRIVE PUSH & PULL

/SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL® B-DRIVE PUSH & PULL
SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL® B-DRIVE PUSH & PULL 2024-01-30T14:46:54+01:00

SNABBRULLPORT PUSH & PULL

Självåterställande snabbrullport DynamicRoll Push & Pull är idealiska för alla industrisektorer

Denna produkt garanterar höga öppningshastigheter, som kan regleras av frekvensomvandlare, vilket minskar den tid som krävs för att flytta varor och optimera arbetstiderna. Tillverkad med PVC gardin och med galvaniserat stål eller rostfritt stål perimeter struktur, kräver Push & Pull självåterställande portar minsta underhåll.

Request a quote

Download

DynamicRoll Push & Pull huvudfunktioner

DynamicRoll Push & Pull är höghastighetsportar i PVC, med en perimeterstruktur i galvaniserat eller rostfritt stål, vilket är idealiskt för att stödja panelen. Dörrpanelen löper utan problem inom ett spår tack vare den speciella profilen och gångjärnet som är utformat av oss, vilket kräver lågt underhåll. Panelen rullas upp på en vals placerad inom den övre korsstången.

Tack vare frekvensomvandlaren är det möjligt att justera öppningshastigheten och sakta ner stängningshastigheten för att minska risken för påkörning.

DynamicRoll-modellerna kan vara utrustade med motvikt eller UPS, för att öppna porten helt i händelse av strömavbrott, och kan även utrustas med stora genomskinliga sektioner för att skapa en ljusare och säkrare arbetsmiljö.

Högkvalitativa paneler, klämmskyddetr monterad på portens undersida, fotoceller och fotobarriärer gör den här produkten både säker och hållbar, helt självåterställande tack vare ett speciellt ”Anti Crash System”.

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy

  Är DynamicRoll Push & Pull inte den lämpligaste lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av självåterställande höghastighetsportar:

  < Tillbaka till självåterställande snabbrullportar