SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL®

/SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL®
SJÄLVÅTERSTÄLLANDE SNABBRULLPORTAR – DYNAMICROLL® 2024-01-30T14:47:16+01:00

DYNAMICROLL® SJÄLÅTERSTÄLLANDE HÖGHASTIGHETSPORTAR

DynamicRoll Industri är en Självåterställande snabbrullport utformad för en mängd olika typer av miljöer, både inomhus och utomhus, vilket borgar för en snabb och säker sektionering.

Begär Offert

Download

DynamicRoll är en höghastighets pvc-rullport med en självbärande konstruktion i galvaniserat eller rostfritt stål. Portduken löper friktionsfritt i sina plastprofiler av självsmörjande plast och kräver väldigt lite underhåll. Detta bidrar till mycket låga driftskostnader. Duken rullas upp på en vals som övervakas av en duksensor.

Portens styrsystem är utrustat även med en frekvensomvandlare, som gör det möjligt att justera öppningshastigheter och stängningshastigheter. Exakt efter kundens behov.

DynamicRoll kan utrustas med en motvikt eller UPS separat strömkälla, för att öppna snabbporten vid strömavbrott.

Snabbporten kan utrustas med stora transparenta fönster att skapa en ljusare och säkrare arbetsmiljö.

Högkvalitets portduk, snabbporten kan utrustad med klämskydd, fotoceller, fotocellridå och skrynkelsensor. Detta gör vår snabbrullport både säker och hållbar.  Självåterställande tack vare ett speciellt ”Anti Crash System”.

Ask about this product

  Name*

  Company*

  Phone number*

  Email*

  City*

  Country*

  Your request

   

  I agree to the term of service and privacy policy

  Är DynamicRoll Industry inte den mest lämpliga lösningen för dina behov? Titta på de andra modellerna av självåterställande höghastighetsportar: